dimecres, 9 de juliol del 2008

De sanganos i rates de claveguera...

Està fart de pagar-li 8'66 milions d'euros anuals a aquesta família de bandarres i vividors?

Creu en la declaració universal dels drets del home, aquella que diu "tots som iguals"?

No ha votat a ningun consanguini “retrassat” per a que siga el seu cap d'estat?

Sens dubte es voste un subversiu!, i per a satisfer els seus desitjos de mort i destrucció ix al carrer la col.lecció per fascicles “Crema la família reial”!!


Amb el número 1 podreu trobar un retallable del monarca a tamany real, un encenedor homologat per a cremes iconogràfiques i un recull de frases celebres del nostre inestimable cap d’estat (amb clàssics com... “es motivo de honda satisfacción” o la de “ nunca se impuso el castellano...”)

En pròximes entregues, Sofía la mona, Mandrilchalar, Felipet el Fèrtil i molts més!!!

I al gener del 2008 no es perguen el llançament de “Decapita el teu propi monarca”, amb una rèplica a escala 1:5 de la guillotina que va arrassar a la frança dels 1790’, especialment dissenyada per rectificar borbons!!!


Es incomprensible, però nombroses son les opinions que estàn sortint a la premsa que, si be no sempre demanen que descuartitzen i penjen en un pal el cap dels “separatistas gerundenses” (a modo ejemplar), si que tracten als republicans com un grup minoritari, com una anèctdota en aquest “estado de derechas”.

Molt be, si som tal minoría, els repte a exposar clarament i lluny de les hagiografies a les que ens tenen acostumats, quin es el paper real del monarca, quines tasques desenvolupa que son tan necessàries, i, per quins set sous li fan falta uns ingressos tan alts si no paga res mai (estarà estalviant per quan el fem fora??)

I si som tan pocs?? Per que no feu un referendum, i li doneu legitimitat democràtica i no la que te ara, provinent dirèctament de la legitimitat franquista i l’amenaça del cop d’estat. Aquest tipus de polèmiques evidencien la necessitat d’una segona trancisió, que complete sense coaccions el que es va encetar fa trenta anys.

Per tot això i molt molt més, em solidaritze amb els gironins, es hora que tots cremem el nostre rei, més que siga simbolicament, i a vore si s’adona que no es benvingut per a tots aquells que no tenim el cap llavat per el NODO diari que ens bombardejen a tots els mitjans.

I si no creieu que faja falta us recomane el llibre “Un Rei cop per cop” de Patricia Sverlo. Després d’això sols podreu pensar...




Salut i república!!!!!

(videoclip del "god save de Queen"amb la crema del rei...)