dissabte, 18 de desembre del 2010

Canal 9 manippula; il Campsvalino Rampante

Més remescles desinformatives de C9. En aquesta entrega abordem l'arribada de l'alta velocitat ferroviaria i l'idili entre la generalitat valenciana i Ferrari ( un cotxe tan valencià com l'arròs i tartana).



Atònits si, així ens hem quedat, però no per és per l' "espectacle" de ferrari. L'espectacle el protagonitzen els "periodistes" que amb el seu entusiasme per la cultura del tunning (el cavalino rampante!), és un honor.. que dic, un privilègi, això de poder vore un ferrari derrapant per l'Albereda pulveritzant les limitacions de velocitat i soroll mentre la policía local talla el trànsit (si, eixe exèrcit de recaptació municipal que va multant a tort i a dret).
Més espectacular encara, és l'actuació de la generalitat, que no contenta en convertir les ciutats valencianes en circuits i barres de bar, ara vol crear un "parc ferrari" (emulant èxits com els de terra mítica). És una costum del president la d'acostar al poble les coses bones de la vida, és un robin hood que copia costums als rics i les transmet al poble; la vela, el golf i ara, els ferraris.
Aquest entusiasme l'ha dut en més d'una ocasió a fer el ridícul, una de tantes la podem vore al video quan Camps i Rita "rescaten" als pilots de Ferrari. Els de Canal 9 (que també són uns entusiastes) diuen "de sobte el vehicle s'en ix de la pìsta i queda atrapat en la grada davant l'atònita mirada de milers d'aficcionats".
Si observem les imatges podem vore per què estaven atònits els aficcionats, no és que s'en eixiren de la pista per la velocitat, més bé s'en entren a la grava a 15 km/h saludant mentre Camps i Rita, que els xuplaven roda, es queden esperant-se a la pista.
 Els pilots no sabíen que es quedaríen estacats?
Ho havía previst Camps, gràcies a la seva clarividència?

És un mistèri, però a nosaltres ens pareix una ridícula escenificació que posa en evidència un cop més la minsa separació existent entre el món dels negòcis i la política al nostre país.

1 comentari:

Benson Señora ha dit...

Pauet gracias por direccionar mi blog.

A ver cuando quedamos y te veo el pelo muchacho.