dimecres, 30 de març del 2011

Entrevista a membres d'AMO responent els comentaris d'Alfonso Rus



Rosa Conca i Jonàs Martínez, membres d'AMO (Associació de minusvàlids d'Ontinyent) ens expliquen la problemàtica que pateixen amb les noves obres fetes per l'ajuntament, que no contemplen l'adaptació (marcada per la llei) i discriminen aquest col.lectiu.

També fan una reflexió sobre els comentaris d'Alfonso Rus, president de la diputació de valència, que va bromejar ( entoses que els pujem amb cordes) i va dir que haurien de fer un ascensor "pals pobres minusvàlids).
Tot i que el col.lectiu va plantejar aquestes qüestions quan encara estaven fent les obres, no es va tindre en compte aquesta problemàtica, fent necessària així una segona actuació.



Aquest matí hem pogut comprovar l'oposició dels veins a la forma en que s'han fet les obres, la gent major es queixa de que les obres de l'escalinata han segat un tros de vorera per on passaven per anar a la farmacia, i veuen l'inversió com una cosa absurda (ja que hi han unes escales, per on no es pega tanta volta, a uns metres de la magnífica escalinata).

1 comentari:

Anònim ha dit...

ha salido hasta en las noticias de la sexta...