dimarts, 22 de març del 2011

Resum de la visita de Camps.



Ahir va vindre Camps, el molt honorable, per presentar un hospital que mai arriba (de fet han presentat el projecte però no han posat data a l'inici de les obres). Els ciutadans d'ontinyent (els que no eren de la clec pepera que va entrar a aplaudir) es  quedaren a fora xiulant al president. Al video podreu vore com la policia nacional es va posar a identificar gent, en el cas de la xica, va ser un dels homes de paisà (un dels homes de seguretat de camps) va ser el qui va dir als nacionals que denunciaren a la dona i convidava al càmera (que també va ser identificat) a deixar de gravar les diverses identificacions que es portaren a terme. Si no volen eixir als videos, que s'en vajen a altre lloc.

Les cares de satisfacció que mostraven al principi els populars Ontinyentins veient que eren 4 els que estaven protestant s'ha tornat en ràbia i insults als manifestants quan han eixit de la presentació, després d'haver estat escoltant durant més d'una hora els xiulets, crits que s'escoltaven a dins de la sala d'actes.

Camps ha fugit com ha vingut, per la porta de servei, fugint dels crits i evitant trobarse amb cap conversa inoportuna, a Ontinyent no ha pogut passejar ni rebre hurres que sempre veiem a Canal 9. Els càmeres han vist la protesta, l'han escoltada des de dins, i en comptes de dir res al respècte el que han fet és netejar l'audio per a que no s'escoltaren els xiulets, tot un exercici d'informació periodística.

A Ontinyent hem llaurat un frau del nostre desventurat país i us deixem aquest video per a donar idees del que podem fer per rebre aquest personatge.
 Si a tots els llocs fèrem igual, cauria en dues setmanes.

1 comentari:

Carlos V ha dit...

Molt bon bloc. Encara que la idea inicial era parlar sobre la comarca de la safor, al meu blog també parle del mon de la pansa i els riuraus de la vall d'Albaida, espere que siga del vostre interés
http://riuraus.blogspot.com/