dijous, 13 d’octubre del 2011

A l'ull de l'huracà; la crisi del deute a la unió europea.



Xarrada d'Éric Toussaint, sobre la crisi del deute extern dins l'unió europea, celebrada dins el cicle "la democràcia segrestada" organitzat per attac-acordem per denunciar l'ofensiva neoliberal que està retallant a marxes forçades els serveis públics que han configurat les darreres dècades l'estat de benestar.

Éric Toussaint, doctor en ciències polítiques, és un dels fundadors del CADTM, el Comité per l'anulació del deute del tercer món. També es membre del consell científic d'ATTAC França i va formar part de la Comissió presidencial per l'auditoria integral del deute (CAIC) de l'Equador.


Fixeu-vos en l'anàlisi que fa de les mesures que vàren adoptar a l'amèrica llatina per "sol.lucionar" les crisis de deute extern als anys 80 ( a qualsevol hemeroteca en podreu trobar els desastrosos resultats per a la població i els profits que n'han tret alguns pocavergonyes de tot plegat). El procés és calcat al que ens ve al damunt mentre els lobotomitzats conciutadans miren des de la distància... encara estem a temps, ja esta be d'arreglar el món a la barra d'un bar... tros d'hipocrita.

El proper 15 d'octubre tots i totes al carrer!!!